2011.09.07

Zara Young - augusztusi frissítés!

HeStyle | 2011.09.07 12:58 | 1 hozzászólás


Pótoljuk elmaradásunkat és bemutatjuk a Zara Young augusztusban üzletekbe került kollekcióját és az azt bemutató lookbook-ot.
A frissítés az őszi szezonra összpontosít, a kínálatban kabátok, kardigánok, pulóverek és bakancsok szerepelnek leginkább, illetve a lookbook-ban is látható a szezon egyik "főszereplője", a "baseball" vagy "gimis" kabát, ami szinte az összes Inditex (Pull and Bear, Bershka) csoportba tartozó üzlet polcán megtalálható, de más cégeknél is sűrűn előfordul. Nekem amúgy tetszik ez a típusú kabát (vagy inkább pulóver?), de sajnos még nem találtam meg a legmegfelelőbbet.
A kínálat többi része annyira nem hoz lázba, nem rossz a kollekció, de szerintem láttunk ennél már sokkal jobbakat is..
Nektek mi a véleményetek az új frissítésről?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr583208746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TucoRamirez 2011.09.07. 17:44:46

Az első, második, és az uccsó képről úgy kéne kb minden. Az utolsó képen egyébként nem bőrdzsekibe van a srác? Mert annak tűnik, de gyanús az a 18k...
süti beállítások módosítása