2011.08.30

Szakállas sztárok

HorvathL | 2011.08.30 18:10 | 2 hozzászólás


A tavalyi évben Brad Pitt szakállnövesztését kísérhettük figyelemmel, erre bizonyára emlékeznek rendszeres olvasóink. Most a szakáll újra támad, méghozzá Jude Law és Shia Labeouf arcán! Ezek a napokban készült képek róluk.

 Hogy mi vihette rá őket arra, hogy ilyen arcszőrzetet növesszenek, fogalmunk sincs, mindenesetre érdekesen sikerült mind a két verzió. Nézzük előbb Shia-t.

 

 

Ezen a fenti képen egészen úgy tűnik, mintha hónapok óta nem csinált volna az arcszőrével semmit, alig lehet felismerni. A lenti képeken egy fokkal jobb a helyzet, de nekem még mindig kissé olyan érzésem van, mintha egy jól öltözött rabbit látnék.

 

 

 

A többihez katt a TOVÁBBra!

 

 

 

Nézzük most Jude Law-t!

 

 

 

 

Az angol színész is egész szép arcszőrt növesztett néhány hónap alatt. Ő ezzel a frizurával és finoman előbukkanó mellszőrzettel inkább egy hegymászóra emlékeztet. Neki úgy érzem jobban áll a szakáll, mint Shia-nak, bár mindkettejüknél egy néhány centivel kisebb szőr előnyösebb volna.

Végül nézzünk Brad Pittről egy aktuális képet, hogyan is fest most korunk egyik legnagyobb sztárja.

 

 

 

Brad inkább a haját növeszti, a szakállát visszavágta. Kifejezetten öregíti ez az őszes arcszőr, de szerintünk igencsak jól áll neki. Csakúgy, mint a szemüveg.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr93191124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2011.08.30. 18:17:11

Hehh... Nekem ezerszer jobban áll a szakáll mint nekik. :)

Thunder01 2011.09.04. 22:02:54

Nem támad semmilyen szakáll, mivel színészek, ezért mind egy-egy filmszerep kedvéért készült. Ha végeztek a forgatással, borotválkozhatnak.
süti beállítások módosítása