2011.08.29

Kecses Paul Budnitz bicikli

HorvathL | 2011.08.29 17:50 | Szólj hozzá!


 Az amerikai fotós, filmes, író Paul Budnitz elég sokoldalú személyiség. 2006-ban készítette el első biciklijét, saját magának, ami akkora sikert aratott, hogy volt, aki egyenesen helyben, az utcán akarta megvenni az egyedi kétkerekű járgányt. Idén alapította meg cégét, amely egyedi bicikliket készít, a legjobb anyagokat felhasználva. Azt írják, hogy olyan kerékpárokat akartak készíteni, amelyek szépek, könnyűek, gyorsak, alkalmasak a napi használatra és hosszabb túrákra egyaránt és egy életen át kiszolgálják a gazdájukat

 Elég magasra tették a mércét, de talán sikerül megugrani, főleg, ha ilyen gyönyörű formát adtak neki:

 

Rendkívül kecsesre sikeredett a váz, nincsen tele felirattal, sem felesleges elemekkel. így jó, ahogy van. Szuperkönnyű titániumból van, a fék és váltóhuzalok pedig elegánsan el lettek rejtve.  Ötezerötszáz dollárt kérnek érte (több, mint egymillió Ft). 

 

(képek: budnitzbycicles.com, likecool)




Címkék: bicikli paul budnitz

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr563188651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása