2011.08.26

Louis Vuitton Damier Infini: A kollekció közelebbről!

HeStyle | 2011.08.26 15:40 | Szólj hozzá!


A Louis Vuitton "Damier Infini" kollekcióját népszerűsítő kampányt már láthattátok nálunk is, most azonban vessünk egy kicsit közelebbi pillantást is a kínálatban szereplő darabokra és azok áraira. A Damier Infini névre keresztelt kollekcióban három fő szín uralkodik: a sötétszürke, a piros és a fehér. Utazótáskák, pénztárcák, övek - ezek mind megtalálhatóak az őszi kínálatban. Az árakat elnézve nem lepődtünk meg túlságosan, a legolcsóbb darab 385 dollárba, a legdrágább pedig 3400 dollárba kerül az itt felsoroltak közül.
Nekem leginkább a sötétebb darabok tetszenek, a fehérre nem tudnék vigyázni, a piros pedig számomra kissé vad választásnak tűnik, bár bizonyára vannak, akiknél nagyon jól mutatna...
Nektek hogy tetszik a kollekció?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr653181740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása