2011.08.17

Mango őszi lookbook

HeStyle | 2011.08.17 13:20 | 2 hozzászólás


Noah Mills és Brad Koenig topmodellek szerepelnek a Mango 2011-2012-es őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozatban, mely nemrég látott napvilágot.
A leginkább női vásárlók által ismert és szeretett spanyol márka férfi kínálata a hűvösebb szezonra remekül sikerült, szinte már-már tökéletesnek is mondható. Elegáns, de mégis fiatalos, szinte bármely korosztály megtalálhatja benne kedvencét. Tetszenek a színek is, melyek bár visszafogottak, mégsem unalmasak és a kiegészítők is nagyon jól mutatnak. Külön dicséret a stylist-nak, aki összeválogatta a lookbook-ban szereplő összeállításokat, hiszen remek munkát végzett, nagyon jók a szettek!
Nálunk Budapesten, a Váci utcában található Mango-ban újra vannak férfi ruhák is, reméljük ezekkel a darabokkal is találkozhatunk hamarosan!


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr203160124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása