2011.08.03

Tökély a képeken: Őszi Zara Man kampány

HorvathL | 2011.08.03 17:35 | 2 hozzászólás


 Az elmúlt hetekben egyre többször keresgéltem a Zara újabb kampányait, mindhiába. Semmiféle új információ nem látott napvilágot az elmúlt időszakban, kivéve egy-két, kizárólag az ausztrál boltokban fellelhető ruhákat bemutató fotót, amit nem tartottam posztolásra méltónak.

Most végre ömlesztve kaptunk képeket az inditexes brandektől.
Nézzük elsőként a Zara Man őszi kampányát!

A címből bizonyára sokatoknak lejön, hogy - az oly' sokszor leírt - "nagyon tetszik"-et tudom újra elsütni a fotók láttán. Először is a modell... Sean O'Pry-nak még nem volt rossz kampánya (emlékeim szerint), ez mostani sem az, sőt! A mélyhűtő-leolvasztó tekintet és az elfésült, fényes frizura csak hozzátesz a szettek eleganciájához. A kabátok (akármennyire is Burberry-nyúlásnak tűnnek), tökéletesek, a zakók, a kötött pulcsik szuperek! Csak a minőségük is legyen fele olyan jó, mint ahogy kinéznek és akkor már nyert ügyünk van. Azt pedig bizonyára észrevettétek, hogy az egyik kabáton megtalálható a szezon divatszíne, a narancssárga.

Nektek hogy tetszik a kampány?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr983123259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2011.08.04. 08:56:52

Nagyon tetszenek az irhakabátok.
Inkább a fentebbi.
süti beállítások módosítása