2011.08.01

Jared Leto a Blast magazinban

HorvathL | 2011.08.01 9:00 | 2 hozzászólás


Aline és Jacqueline Tappia fotózta Jared Letot a Blast magazin számára, Franciaországban. A minap láttam egy interjút vele, amelyben George Lopez amerikai showman a saját talkshowjában úgy nevezte, hogy az "egyik legszebb férfi, akit valaha látott". Mi ezt nem tudjuk megítélni, de az tény, hogy óriási rajongótábora van.

Ezeken a képeken inkább rocksztár szerepben tündököl. A ruhák közül leginkább a kabátok fogtak meg, nagyon tetszik például a barna hasítottbőr (szarvasbőr?) kabát.

Szerintetek milyen a sorozat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr453115373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2011.08.02. 09:36:12

Az "amerikai" Fehér Balázs.

Privát véleményem szerint neki van egyénisége(ellentétben Kánja Nyugattal), stílusa és nem fél időnként idézőjelzőben vett polgárpukkasztású ruhákkal kombinálni az átlagos hétköznapi ruháit. ÖTÖS FÖLÉ!

az interjú:
www.jared-leto.net/blast-magazine-interview-translation

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2011.08.03. 18:34:15

Szerintem is az egyik legszebb férfi, akit valaha láthattunk, és ezek a képek is nagyon jók. És nem csak azért tetszenek, mert jó a modell.

Hm, egyébként ti miért nem tudjátok megítélni? Szerintem nyugodtan mondhatja nő nőre, férfi férfire, hogy szép vagy nem szép neki, nincs ezzel semmi gond. :)
süti beállítások módosítása