2011.07.13

Ducsai Judit férfi kiegészítői a Mono-ban!

HeStyle | 2011.07.13 12:41 | 1 hozzászólás


Ducsai Judit férfiaknak szánt kollekciójának gondolata már régóta foglalkoztatta, melyben
a férfiak igényeinek megfelelően a legfontosabb alapdarabok szerepelnek és melyekre egyre nagyobb igény van. A természetes anyagok struktúrája, a fa, fém és bőr barnás és nyers színeinek változata, egymásra hatása és a férfiak tárgykultúrája alakította a kollekciót, mely a Ducsai for Mono nevet viseli. A kollekció darabjai funkcionálisan kialakított táskák-és kiegészítők, melyek karakteres elemekkel, megoldásokkal adnak hangsúlyt a férfi hétköznapi megjelenésnek és képes az öltözék meghatározó részévé válni. A darabok többek között a borjúbőr és lenvászon anyagok kombinációjából állnak és van köztük notebook tartó, kártyatatartó, hátizsák és oldaltáska is, melyek tervezésénél a praktikum és a hordhatóság volt az egyik fő szempont.
A kollekció kampányfotóit, melyek jól tükrözik a táskák természetközeliségét Balla Vivienne fotós készítette.

fotós: Balla Vivienne
stylist: Deák Zsuzsi
sminkes: Nagy Dorottya
modell: Norbert /Art Models Agency
fotóasszisztens: Zombori Andris



A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr373063157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

namkuzu 2011.07.14. 00:05:07

ezek biza... hát ő, aha.
Bár lehet csak a fotókon van vmi idióta efekt amitől kb a 83-84ben előhívatott kirándulós családi képek hangulatát idézi? Minden esetre gratula mindkét "művésznek" meg minden szerencsésnek, akinek megadatott ebben a prodzsektben résztvenni!
riszpekt
najó, nem bírom nem leírni: ez úgy geci szar, ahogy van. Mi lett volna, ha nem foglalkoztatja régóta a téma?!
süti beállítások módosítása