2011.07.11

Visszaszámlálás: KMLF 2011 - Éder Krisztián

HeStyle | 2011.07.11 17:00 | 2 hozzászólás


Augusztusban kezdjük immáron a harmadik Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija szavazásunkat. A 2009-es és 2010-es szavazások óriási sikert arattak, összesen közel 17 ezer szavazat érkezett az olvasóktól. Idén, a 2011-es szavazás első fázisa, a "Jelölés" minden eddiginél korábban, már augusztus közepén megkezdődik. Előre láthatólag kicsivel több, mint egy hónapotok lesz arra, hogy az általatok legstílusosabb, legjobban öltözött magyar férfi nevét elküldjétek nekünk. Ezután következik a második fázis, amikor szakmabeliek pontozzák a legtöbb jelölést kapott férfiakat. Ám ez még messze van, egyenlőre egy kis bemelegítésként, visszaszámlálásként jöjjön az elmúlt évek legnagyobb ellenérzését, legnagyobb vitáját kavaró, de ezzel együtt az egyik legtöbb szavazatot kapott helyezettje:
Éder Krisztián, vagy ahogy a legtöbben ismerik: SP.

Az énekes 2009-ben a negyedik helyen végzett, megelőzve például Sebestyén Balázst, Kinter Oszkárt, Király Viktort és korosztályából szinte egyedül került a TOP10-be.
2010-ben egy helyet visszacsúszva, az ötödik legstílusosabb férfi lett a mezőnyben, ekkor is szinte ő volt az egyik legfiatalabb az élmezőnyben, kortársai és pályatársai messze elmaradtak a helyezésétől.
Azt, hogy idén hányadik helyen végez nehéz megtippelni, hiszen az eddigieknél sokkal több szakmabeli fog pontozni a szavazáson, de ha csak az olvasókon múlna, bizonyára nagyon előkelő helyen végezne, hiszen az elmúlt hetekben is érkeztek már rá szavazatok, pedig még el sem kezdtük az idei "jelölést"...

Tény, hogy Éder Krisztián jelenleg az egyik legnagyobb vitákat és ellenérzéseket kavaró hazai fiatal sztár, sokan imádják, de sokan gyűlölik is őt. Esetünkben azonban egyáltalán nem számít, hogy milyen zenét játszik, ki szereti őt, a lényeg csak az öltözködésén van.
A TOVÁBB után néhány olyan fotót láthattok, melyek különböző gálákon, díjátadókon készültek. Ezek közül az abszolút legjobb szerintünk az utolsó, ami a Glamour Women Of The Year idei gáláján készült és amelyben Éder Krisztián egy teljesen letisztult, sima fekete öltönyben látható. Szerintünk ez a stílus jobban áll neki, mint a baseball sapkás-trikós kombó, de lefogadjuk, hogy az olvasók és szavazók közül sokan pont ellenkezőleg gondolják.

Katt a továbbra a fotókért!

Nektek mi a véleményetek?
Szerintetek idén hányadik helyen végez majd Éder Krisztián?

Nézzétek meg az elmúlt évek helyezettjeit:

Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija 2009

Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija 2010




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr843057724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viki125 2011.07.11. 22:31:01

Idén tuti első lesz.........szerintem nagyon jól öltözik, nekem nagyon tetszik a stílusa :)))))

TucoRamirez 2011.07.12. 16:47:42

nekem semmi bajom a sráccal, nem értem miért utálják annyira, de mindig ugyanúgy öltözködik, Tyraba meg amik még szponzorálják, nagyon unalmas lett mára szerintem.
süti beállítások módosítása