2011.07.11

StreetStyle: Párizs legstílusosabb férfijai

HeStyle | 2011.07.11 12:46 | Szólj hozzá!


Párizsban mostanában az eddiginél is nagyobb a divat iránti érdeklődés, hiszen ebben az időszakban tartják a divathetet, ahol a legnagyobb divatházak mutatják be új kollekcióikat.
A legtöbben úgy gondolnák, hogyha a legdivatosabb, legjobban öltözött embereket akarjuk látni, elég csak felpillantani egy-egy kifutóra és a modellek között megtaláljuk azokat, de ez az elgondolás bizony téves: Párizs legstílusosabb férfijai nem a kifutókon, hanem a közönség soraiban ülnek. Akad köztük újságíró, stylist, tervező és egyéb szakmabeli, de a "szimpla" divatrajongók közül is sokan a legelegánsabbak között vannak ilyenkor. Most következő összeállításunkban a StreetFSN fotósai által készített fantasztikus streetstyle képek közül láthattok néhány darabot, melyek mind-mind tökéletes stílusérzékkel megáldott emberekről készültek. Egy-egy összeállításból remek inspirációt, ötletet lehet elcsenni, nem árt figyelmesen nézni a fotókat...


fotók:streetfsn
 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr173057247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása