2011.06.30

A legismertebb férfi modellek #8

HorvathL | 2011.06.30 9:00 | Szólj hozzá!


 Folytatódik kissé elhanyagolt sorozatunk, melyben blogunk főszereplőit mutatjuk be Nektek nagy vonalakban. A sorozat már közelebb van a végéhez, mint a kezdetéhez, de még mindig jó pár név hiányzik a listánkról. A sorozat alapjául a models.com listája szolgál. 

A feminin beütésű Marcel Kanadában született, 1986-ban. Kétségtelenül egyediek a vonásai, őt mi is mindig felismerjük a kampányfotókon egy pillanat alatt. Azt írják róla, hogy kisugárzása miatt szeretik és hogy sok-sok ötlete van a fotózásokon, amelyeket fel is használnak. Legemlékezetesebb fotói talán ehhez az álomszerű, 2009-es tavaszi Kenzo kampányhoz készültek. A kifutókon nemrég láthattuk.

 

 

 

 

A '88-as születésű, kirgiz származású fiú szabadidejében gitározik és Simpsonst néz. Szőkésbarna haja és - ahogy írják - renesszánsz festménybe illő arca biztosítja számára a folyamatos munkát. Nemrég vonult a Z Zegna, a Versace és a Dolce & Gabbana kifutóján is. A Calvin Kleinnél már több éve láthatjuk folyamatosan.

 

Gondoltátok volna a nevéből, hogy spanyol (teljes neve: River Delfín Canomanuel Viiperi)? '91-ben született, szemtelenül fiatal. Hobbijai között van a foci, az úszás és a küzdősportok. Ő a Bershka idei nyári kampányának arca, leginkább innen lehet ismerős. Fiatal kora ellenére rengeteg magazinban megfordult már fotója, legutóbb pedig a Versace és a Calvin Klein kifutóján láthattuk. Twitterje is van!

 

(képek: fashion spot, models.com)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr893025691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása