2011.06.29

Louis Vuitton jövő tavaszi kiegészítők

HeStyle | 2011.06.29 11:55 | 1 hozzászólás


Néhány napja már írtunk a Louis Vuitton Párizsban bemutatott új, 2012-es tavaszi/nyári kollekciójáról, most pedig jöjjenek a részletek a "főszereplőkről": a kiegészítőkről.
A Louis Vuitton jövő tavaszi kollekciójában az elmúlt évekhez képest letisztultabb, kifinomultabb stílussal és eddig még nem próbált fazonokkal készült a táskák terén. Színekben sem ment túl messzire, a barna, zöld és burgundi színek letisztult, visszafogott variációi az egyik legszebbek a kínálatban. Persze akadnak a már jól bevált és leginkább ismert monogramos darabok is, de azoknál is a jó ízlés határán belül maradtak, bár mondjuk az a kék-barna, nagy monogramos darab már kissé túlzás...
A kollekcióban találunk még többek között nyakkendőket, órákat, cipőket, szandálokat és kendőket is, de persze a legnagyobb figyelem mindig is a táskákat övezi a Louis Vuitton-nál. Összességében nézve remekül sikerült a 2012-es kínálat, messze lehagy néhány korábbi kollekciót a divatháztól. Ha mégis kéne mondani egyetlen dolgot, ami nem tetszik belőle, akkor a szandálokat mondanám, valahogy nekem egyáltalán nem illik bele a kollekcióba és annak összképébe..


Képek a TOVÁBB után!


képek: ILOVELV




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr933024252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valakitalánvagyok 2011.06.29. 18:37:28

A zokni-szandál mégis menő?
süti beállítások módosítása