2011.05.31

Chic & Retro! - Gant nyári kampány

HeStyle | 2011.05.31 19:51 | 1 hozzászólás


Garrett Neff szerepel a Gant 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő kampányban, ami engem leginkább a Tom Ford által rendezett "A Single Man" című zseniális film látványvilágára és hangulatára emlékeztet. Klasszikus elegancia, egy kis retró "feeling" és nem mellesleg remek modellválasztás. Nagyon tetszik a kampány és a benne szereplő ruhák is, annyi csak a baj az egésszel, hogy a Gant egy-egy kollekciója érthetetlen módon túlárazott (melynek okára sosem fogok rájönni), így bármennyire is tetszenek a ruhák, nem valószínű, hogy vásárolnék is belőle.
Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kampány?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr442946922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escargot 2011.06.01. 10:53:53

A Gantet alapvetően szeretjük, a kampány is jó. Az árak olyanok, amilyenek, viszont amitől falnak tudok menni, az a rétegelés mániájuk: az elmúlt időszak ingre pólóra pólóra ingre zakóra zakóra kabát megközelítésű szettjeik nekem túlzásnak tűnnek. Örömmel látom, hogy nyárra már beérik három réteggel. :)
süti beállítások módosítása