2011.05.27

Játék! Nyerj egy új Armani parfümöt!

HeStyle | 2011.05.27 10:45 | Szólj hozzá!


Újra játékra hívunk benneteket, ezúttal az Armani Code Sport bevezetésének alkalmából.
Nincs más dolgotok, mint készíteni egy képet akár kézzel, akár számítógéppel, amit az új Armani illat ihlet meg. Felhasználhatjátok hozzá a parfüm  kampányfotóit , a HeStyle és a Giorgio Armani logóját is. A legkreatívabb, legjobb alkotások beküldői közül pedig két szerencsés nyertest sorsolunk majd ki, akik megnyerik az új parfümöt.
Határt csak a fantáziátok szabhat, reméljük minél több különleges és kreatív alkotás érkezik majd Tőletek!
(a fotókat az e-mail címünkre várjuk, de a Facebook oldalunkra is kiposztolhatjátok!)

Beküldési határidő: május 29. éjfél
E-mail: hestyle@gmail.com
  Facebook: facebook.com/hestyle

Ha nincs kedvetek játszani és a szerencsére bízni magatokat, akkor mától egészen vasárnap estig kipróbálhatjátok, megvásárolhatjátok az Armani Code Sport-ot, kizárólag a Mammut Douglas parfümériájában.
Aki kinyomtatja az itt látható meghívót kap egy pohár pezsgőt, a hölgyek pedig egy ajándék Armani sminktanácsadáson is részt vehetnek. Ha pedig az első 80 vásárló között vagytok, akkor a parfüm mellé egy Armani nesszeszert és egy 1 napos belépőt kaptok az Oxygen Wellness Naphegybe.
Nincs tehát más dolgotok, mint kinyomtatni az itt látható meghívót.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr832936018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása