2011.05.25

Armani VIP Meghívó + Nyereményjáték!

HeStyle | 2011.05.25 11:10 | Szólj hozzá!


Ahogy ígértük korábban, most megtudhatjátok a részleteket az új Armani parfüm, az Armani Code Sport bevezetésének részleteit. Május 27-e és 29-e között kizárólag a Mammut Douglas parfümériájában lehet majd először megvásárolni az új illatot. Aki kinyomtatja az alul látható meghívót egy pohár pezsgőt kap, valamint hölgyismerőse egy Armani sminktanácsadáson is részt vehet majd. Sőt, az első 80 vásárló emellett még egy férfi nesszeszerrel  és egy 1 napos Oxygen Wellness Naphegy belépővel is gazdagodik majd.
Az itt látható meghívót ne felejtsétek el kinyomtatni és magatokkal vinni:

És ez még nem minden, mert akár nyerhettek is egy Armani Code Sport parfümöt, ha velünk játszotok!
Nem kell mást tennetek, mint beküldeni Nekünk egy saját, kézzel vagy számítógéppel készült alkotást melyet az Code Sport illat ihletett meg. Kikötés csak annyi van, hogy az elkészült alkotásban szerepeljen a Giorgio Armani és a HeStyle logó.
Felhasználhatjátok a parfüm kampányképeit is, de ez nem kikötés, minden alkotást szívesen várunk, ami kapcsolatba hozható az új illattal, határt csak a fantáziátok szabhat!
Az elkészült képeket az e-mail címünkre küldhetitek el, valamint a Facebook oldalunkra is kiposztolhatjátok.
A legtöbb lájkot kapó képek közül pedig kiválasztjuk a két legjobbat, melyek beküldője egy-egy Armani Code Sport parfümöt nyer majd!
Beküldési határidő: május 29. éjfél
E-mail: hestyle@gmail.com
  Facebook: facebook.com/hestyle

Íme a logók, melyek szerepeljenek a beküldött képeken:


Az Armani Code Sport kampányfotóit itt találjátok meg!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr222931006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása