2011.05.12

Új üzlet az Andrássy úton - Jön a Capsula!

HeStyle | 2011.05.12 13:17 | Szólj hozzá!


Hamarosan újabb felső kategóriás üzlettel gazdagodik az Andrássy út.
A Capsula néven megnyíló multibrand ruhaüzlet idén nyáron nyílik, de már most rendelkezésre bocsájtottak néhány látványtervet, melyből kiderül, hogy mire is számíthatunk.
A Capsula az Andrássy út 9. szám alatt nyílik majd meg várhatóan nyár közepén, közvetlenül az Emporio Armani mellett. Az üzletben többféle úgynevezett high-fashion divatház kollekciója közül lehet majd vásárolni. Szerencsére a férfiakra is gondoltak, így többek között a Dolce & Gabbana, a Giorgio Armani és az YSL férfi kínálata is megtalálható lesz a Capsula-ban.
Kíváncsian várjuk az üzlet megnyitását, de az ötletet mindenképpen jónak tartjuk, hiszen sajnos Magyarországon ezidáig nagyon kevés a multibrand jellegű üzletek száma.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr752898130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása