2011.03.30

Címlapok a nagyvilágból

HorvathL | 2011.03.30 18:37 | 3 hozzászólás


Nézzük, hogy kiket választottak a magazinok coverboynak tavasszal!

Először is itt van Rob Lowe, aki a Vanity Fairben tesz különféle vallomásokat a címlap elmondása szerint. Ez inkább egy nőknek szóló magazin... ami a képre tekintve egyértelművé is válik.

 

 

A GQ Style Italia címlapján Roberto Bolle, egy olasz táncos. Dior öltönyben pózol. Makulátlan címlap, bár kicsit merészebbek lehettek volna a ruhaválasztásnál.

 

 

David Beckham a Fantastic Man címlapján. Ahogy rajta olvashatjuk, visszatér Angliába, méghozzá ezzel a remek képpel. Az biztos, hogy a futballisták között nincs még egy olyan, mint David Beckham, modellként is ilyen kiválóan megállja a helyét.

 

 

A NY Times Style Magazine Travel kiadásához készített címlap lenyűgöző Sean Pennről. Mintha egy kőszobor lenne a képen, minden egyes kis gyűrődés látszik a bőrén. 

 

Nektek melyik a kedvencetek?
 

(képek: stylefrizz, zfashionblog, fashioncopius)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr922785892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása