2011.03.11

Zoomolj az ajándékra és nyerd meg a Fashion Guide és a Je Suis Belle közös ajándékát!

HorvathL | 2011.03.11 22:15 | Szólj hozzá!


 

Játssz a Fashion Guide-dal és a legnépszerűbb magyar divatblogokkal. Legyél Te, aki megnyeri értékes ajándékunkat, egy Je Suis Belle által felajánlott darabot! Hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint a következő tizenkét napban figyelned a Fashion-Guide főoldalát, ahol minden napon megmutatunk egy képrészletet. Ezt a képrészletet kell megkeresned a Fashion Guide-os blogok friss bejegyzéseiben napról-napra. (A blogok listája értelemszerűen szintén ott található.)

Mentsd el a bejegyzést, melyben megtaláltad és az utolsó napon küldd el nekünk az összes bejegyzés linkjét a info@fashion-guide.hu e-mail címre és írd le a megfejtést, vagyis, hogy mi látható a fotón (részletesen). Ha ügyesebb vagy, rakd össze a részletekből az egész képet és ezt küld el számunkra. Ezzel máris esélyessé váltál arra, hogy megnyerd a Je Suis Belle ajándékát!

 

-A Fashion Guide minden nap csak egyetlen blogon teszi közzé a képrészletet

-A játékban csak a  03.10. és 03.22. közötti bejegyzéseket kell figyelni!

-A játékban az vehet részt, aki a tíz linkből legalább kilencet elküld.
-A játék időtartama 12 nap + 2 nap a beküldésre.

Jó kutakodást mindenkinek!

HeStyle




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr932732139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása