2011.02.22

Kanye legutóbbi szerelései

HorvathL | 2011.02.22 17:55 | 1 hozzászólás


Régen írtunk már Kanye-ről, de úgy tűnik, kihagyhatatlan szereplője a divatvilágnak, így mi is utánanéztünk, mit csinált/hogyan öltözött fel az elmúlt napokban, hetekben.

Ezt találtuk:

A fenti képen Jeremy Scott bemutatóján látható Vanessa Hudgens társaságában. Hihetetlen, de talán ez az első alkalom, hogy nem riadok el a bőrnadrágtól, Kanye tudja viselni. A dzsekije meg annyira élénk piros, hogy szinte már kéne. Az alsó képen már kevésbé tetszik a szettje, főleg a cipő az, ami nem nyerte el a tetszésemet. Itt egyébként épp a New York Fashion Week 6. napján sétál.

 

 

Hogy New Yorknál maradjunk még egy kicsit, nézzük meg Brad Goreskit, aki nemrég Demi Moore stylistja lett. Ez pedig egy megfelelő szerelés egy ekkora híresség stylistjának. Vagy mégsem? Szerintem ennyi extravagancia kell. :)

 

(képek: justjared, ohnotheydidnt)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr122681189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.02.22. 21:37:17

nekem kanye második szerelése jobban tetszik
süti beállítások módosítása