2011.01.27

Párizsi Divathét képekben: Philip Lim, Maison Martin Margiela, Hermés

HorvathL | 2011.01.27 8:00 | Szólj hozzá!


Philip Lim első ízben mutatta be ruháit Párizsban. Nála is megfigyelhető a minimalista hatás, egyszerű szabások, némi casual-beütéssel. A motoros dzsekik, kabátok figyelemre méltóak, de összességében úgy vélem, nem nyújt olyan kiemelkedőt, mint a hölgyek esetében.
 A Maison Martin Margielatól ez a bemutató igencsak meglepőre sikerült, ugyanis minden szett hordhatóank tűnik. Ez elég nagy változás az előző évekhez képest, ahol azért az extravagancia jobban megmutatkozott a bemutatókon. Nekünk nagyon tetszik ez az irány és az, hogy "igazi férfiakat" alkamazott a kifutón, tehát itt nem kölyökképű, vékony modellekre aggatta a ruhákat. Ez is azt mutatja, hogy közelebb akar kerülni az "utca emberéhez".
A Hermés-től körülbelül azt kapjuk, amire számíthatunk: gyönyörű anyagok és elegancia. A bő nadrágokat ugyan még megértenénk, de hogy a bőr overallokat ki fogja felvenni, az rejtély. Rengeteg helyen felbukkan a bőr, nem is akármilyen minőségben, de van egy-két elég kirívó ruhadarab. Azért nem rossz, sőt, a kabátokat, zakókat kifejezetten szerettük.
Nektek idáig melyik a nyerő kollekció?

 

 

(További képek: PL, MMM, Hermés)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr582616391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása