2010.12.28

Új Pull & Bear lookbook

HorvathL | 2010.12.28 19:18 | 2 hozzászólás


 Alex Gilbertet láthatjátok ezeken fotókon, melyek a Pull and Bear "party boy" lookbookjához készültek. Ignacio Lozano készítette a képeket. Feltehetőleg a karácsonyi-újévi parti szezonhoz akarták igazítani a képek hangulatát. Ez szerintem sikerült is, nem lettek rosszak a képek. Nem találtunk semmi különlegeset, de ezek a szerelések jók.
Mi a véleményetek arról a kabátról, amit egy övvel fogtak össze? Szerintem nem rossz, de az öves megoldás eddig csak hölgyeknél volt népszerű.

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr182544644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.12.29. 14:52:16

tetszik. meg a fölöttelévő is.
bár szövetkabáthoz nemtudom mennyire illik, esetleg, ha az öv is szövetből van, és nem lyukacsos

Ben.Jam.in 2010.12.29. 15:49:15

7. kép - tetszik a kötött pulóver, sál a kesztyű is.
8. kép - a kabát + öv megoldás férfiaknál nem jön be, nem szeretem ha a kabát a testhez simul aztán meg szoknyaként folytatódik. Szeretem ha a kabátnak van saját állása, esése. Egy kabát szabása akkor jó ha bármilyen kiegészítő (öv stb..) nélkül jó esése van és jó áll viselőjének!
Pull & Bear nálam benne van a top5-ben imádom a márkát, a képek is szépek lettek!
süti beállítások módosítása