2010.12.10

A legismertebb férfi modellek #5

HorvathL | 2010.12.10 20:45 | 1 hozzászólás


 Folytatjuk sorozatunkat, melyben a legnépszerűbb férfi modelleket gyűjtjük össze.
Amikor a sorozat a végére ér, egy szavazást is tervezünk, hogy megtudjuk, ki a HeStyle favorit modell, avagy a Ti kedvenc modeletek! A sorozat alapjául a models.com listája szolgál.

Sid Ellisdon


Az angol fiú volt az idei őszi Calvin Klein kampány egyik arca és nem mellesleg a 10Men magazin címlapján is szerepelt. Azt mondják róla, hogy sokoldalúságának köszönhetően a gyorsan jött siker tartós maradhat; még sok cégnél tűnhet fel.

Néhány adat a róla: 

  • magasság: 188 cm
  • mellbőség: 91 cm
  • derék: 74 cm
  • cipőméret: 43

 

 

 

 

 

 

 

Ash Stymest


Ash-t annyi fotósorozaton láttuk 2008-as felbukkanása óta, hogy mire felsorolnám, valószínű mindannyian elszundítanátok. Csak néhány magazin a sok közül: Vogue Italia, Attitude, Rodeo, i-D, Arena Homme+, Vogue Hommes Japan, Anthem, 10Men, Dazed&Confused, Electric Youth. A kampányait pedig még nem is említettem, az őszi szezonban Gallianonál tűnt fel. A vadabb kinézetű, de vékony testalkatú, tetovált modellek részben neki is köszönhetik sikerüket. Kedveljük!

 

Cole Mohr


Az amerikai Coleban olyan fiatalos energia és lendület van, amit szinte az összes nagy divatház különlegesnek talált. 2008-ban indult útnak pályafutása. Mára már Ő is szerepelt az összes, szakmában fontosnak számító magazin címlapján. Ash-hez hasonló stílusa van, de ez a kisfiús-romlottas imidzs mindenkintől megkülönbözteti. Idén a H&M-nél, a Valentinonál, a Hilfigernél, az Urbanoutfittersnél és a Barney'snál is igényt tartottak rá a kampányukhoz. A kifutókról még mindig kihagyhatatlan. Őt is kedveljük.

 

 

 

 
Nektek mi a véleményetek róluk?

A sorozatot hamarosan folytatjuk!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr322507654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

/o/peration 2010.12.11. 11:24:57

Cole a kedvencem.

Amikor először láttam azt gondoltam, hogy ez a gyerek ronda, hogy lehet ez az egyik legigéretesebb arc. De ha így meglátom egy csomó arc között (mittomén pulcsi brózing közbe asos-on vagy valami) akkor mindig kitűnik valahogy.
süti beállítások módosítása