2010.11.05

Magyarország 30 legstílusosabb férfija

HeStyle | 2010.11.05 20:00 | komment


A tavalyi sikeres szavazás és igen nagy visszhangot kiváltó listánk után, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?
Szeptember 6-tól vártuk az olvasók jelöltjeit egy hónapon át és elképesztő módon, közel 10.000, egészen pontosan 9.879 szavazat után állítottuk össze, azoknak a férfiaknak a listáját, akikre az olvasók a legtöbben voksoltak. Azoknak a jelölteknek a nevét, akikre a legtöbben szavaztatok elküldtük "szakértőinknek", hogy pontozzák őket, végül pedig összefésültük a pontokat az olvasók szavazataial. Így alakult ki a végeredmény, azaz a TOP30 Legstílusosabb Férfi listája idén, amely tartogat néhány meglepetést. A tavalyi első helyezet Godena-Juhász Attila lecsúszott a képzeletbeli dobogó második fokára, az első helyen lévő Tóth Ali pedig tavaly egyáltalán nem szerepelt a listán. Ezenkívűl sok még a "visszatérő", némelyikük feljebb jött, némelyikük pedig alaposan hátrébb került a listán.
Köszönjük a rengeteg szavazatot Nektek!


Köszönjük, hogy a szavazásban részt vettek:
Bianka és Melinda (OurFashion), Maróy Krisztina (A Glamour főszerkesztője), Virgogirl (Csecsebecse blog), Zsanett (Janetteria blog), Balla Vivienne (fotós), Nóri (Gallianori blog), Dávid (Je Suis Un Prince blog), Chaby (SMIZEDIVAT blog), Az Allűrista (Az Allűr blog)

Íme tehát Magyarország 30 Legstílusosab Férfijának listája idén, a TI szavazataitok alapján:
A teljes listát a TOVÁBB gombra kattintva láthatjátok!

Köszönöet a képekért:
nlcafe.hu,facebook,marieclare,brandtrend.hu,myspace,dunakanyarregio.hu,storyonline,quart.hu,maxima,Emmer László,sanoma,bulvaros.hu,yamm.hu,blikk.hu,jujj.hu,maitema.net,coolist2009,nana.hu,pink.hu,nol.hu




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr482426527
süti beállítások módosítása