2010.07.19

Siker: Fazekas Endre diploma kollekciója

HorvathL | 2010.07.19 11:30 | 2 hozzászólás


Büszkén mondhatom, hogy ez bejárta a világot: Fazekas Endre, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatójának diplomamunkájához készült képeket láthatjátok, melyeken a modell a Face modellügynökség Patrikja. A férfias vonalak és a könnyed anyagok kombinációja a nyugalom és csendesség érzetét hivatottak kelteni, amit a képek nagyon jól tükröznek - messziről készült, néhol ködös fotók. A makeup-ért Kökény Judit, a cipőkért Veress Réka a felelős. A képeket Rajnai Ákos készítette.
Remek lett ez az egész és innen is szeretnénk gratulálni!


 

 

 

 

 

 

 

(képek: fashionisto)

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr972160323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2moss · http://www.bigblackbootslongbrownhair.blogspot.com 2010.07.20. 00:20:54

ezt nem hiszem el, hogy magyar tervezte :O a színek...meg ezek a letisztult formák! sztem zseniális. és a képek is nagyon szépek.

2010.07.20. 00:38:35

...nem kifejezetten hordható darabok, de ez nem is feltétlenül elvárás egy diplomamunkától...lenyűgöző az egész...remek fotók...ilyen sorozatnál szívesen kattintottam volna egy nagyításért...kis Yamamotos utánérzésem van...
süti beállítások módosítása