2009.09.02

Jesus Luz már megint megmutatja...

HeStyle | 2009.09.02 12:10 | 2 hozzászólás


Madonna pasija a videóklip szereplés után úgy döntött, hogy visszakanyarodik "igazi" (??!:-) hivatásához, a modellkedéshez.  Most az Intimissimi új fehérneműkampányához adta arcát, vagyis a testét. Ez a fotósorozat talán még nem is annyira rossz, mint Jesus eddigi munkái, de azért nem is a legjobb. Még mindig nagyon amatőr hatása van az arcának és a pózainak. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy Jesus többnyire csak olyan fotósorozatokat vállal el, ahol megmutathatja testét is. Nem lenne vele baj, csak annyira rosszul modellkedik...
Nektek hogy tetszik a kampány?
Még több kép a tovább után!


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr851354980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddevil 2009.09.07. 16:36:07

Csak én nem látom ebben a pasiban a különlegest? A feje szörnyű, nem ilyen egy modell, a teste meg.. hát, általában így néz ki egy férfi modell, ha nem a nagyon vékony fajta. Szóval azt sem látom extrának.
És nekem az ennyire rövid göndör haj nagyon nem jön be.
Bárgyú feje van, nincs benne erő, átható tekintet v. báááármi.

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2009.09.07. 16:38:56

@ddevil: nem vagy egyedül. :)
szerintem sincs benne semmi különleges.
a modell kifejezés rá pedig erős túlzás, nem értem mit látnak benne..
süti beállítások módosítása