2009.06.02

Nálunk miért nincs? - American Apparel

HeStyle | 2009.06.02 13:24 | 1 hozzászólás



Ugye még emlékeztek a "Nálunk miért nincs?" rovatra? Itt olyan márkákról, üzletekről írok, amik sajnos nincsenek Magyarországon... Elsőként a Topmanről írtam (sajnos azóta sincs), most pedig az American Apparel következik.
Én még Londondban figyeltem fel a márkára, ahol igencsak tömve volt az üzletük.
Kaphatóak náluk férfi,női,gyerek de még kutyaholmik is. Híresek arról, hogy egy adott terméket nagyon sokfajta színben elkészítenek. A képen látható cipzáros, kapucnis pulcsijuk remek, nagyon tartós és természetesen tömérdek árnyalatban kapható. Emellett árulnak még farmereket, pólókat, zoknikat, alsónemüket, kiegészítőket is. Árakban a középkategóriában helyezkednek el. Híresek még a sokszor polgárpukkasztó plakátjaikról is, mint pl. az itt látható Woody Allen-es egy ilyen.
Jó hír, hogy lehet rendelni tőlük Magyarországra, de aki megteheti az ugorjon ki Bécsbe, mert már ott is nyitottak üzletet!
www.americanapparel.net


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr181158996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CzB · http://faszkivan.blog.hu/ 2013.04.30. 00:29:42

És az összes ruhájuk az USA-ban készül, nem Kínában.
süti beállítások módosítása